Service

Veelgestelde vragen

Hoe heet het bedrijf?
Deze website is eigendom van Practiquette. Als u via deze website iets koopt bestelt u bij Practiquette. Practiquette maakt onder andere etiketten, stempels, visitekaartjes, naamplaatjes, dierenpenningen en ex-libris zegels. Practiquette is een Nederlands bedrijf en gevestigd in Den Haag.

Hoe kan ik een vraag over een geleverd product aan Practiquette stellen?
U kunt uw vraag per e-mail of telefonisch stellen. Klik hier voor de contactgegevens.

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen met iDeal (Nederland) of MrCash/Bancontact (België). Deze betaal methode is volledig veilig en zorgt ervoor dat we uw bestelling snel kunnen verwerken. U kunt ook via PayPal betalen. Via PayPal kunt u ook met een creditcard betalen. Dit werkt ook als u geen PayPal account heeft.

Moet ik verzendkosten betalen?
Dierenpenningen, dierensieraden en naamplaatjes worden gratis verzonden. Etiketten en stempels worden niet gratis verzonden.

Wat is de levertijd?
Wij proberen zo snel mogelijk uit te leveren. Houdt u voor de zekerheid rekening met een levertijd van 10 werkdagen. Naamplaatjes en dierenpenningen worden meestal binnen enkele dagen geleverd, maar wij kunnen dit niet garanderen. Het kan zijn dat als er erg veel naamplaatjes of dierenpenningen in een korte tijd zijn verkocht wij onze voorraad moeten aanvullen en de levertijd langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij melden dit dan binnen twee werkdagen na uw bestelling.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden van Practiquette vinden?
De algemene voorwaarden van Practiquette vindt u hier: Algemene Voorwaarden.

Waar is een naamplaatje van gemaakt?
Uw naamplaatje is gemaakt van roestvrij staal. De randen zijn netjes afgerond en iets dikker dan de rest van het plaatje en dus niet scherp. Omdat er anti-allergeen staal wordt gebruikt, hoeft u niet bang te zijn voor allergische reacties.

Welke leestekens kan ik op een naamplaatje gebruiken?
U kunt de volgende leestekens gebruiken: A t/m Z 0 t/m 9 . , - ' / & * @ ( ) + Een identiteitsplaatje telt 6 regels en op iedere regel passen 15 leestekens, inclusief spaties. Alle letters worden als hoofdletter geplaatst en accenten boven de letters zijn niet mogelijk.

Is de tekst op een naamplaatje goed te lezen als ik een gekleurde rand aanbreng?
Omdat de gekleurde rand gemakkelijk kan worden verschoven of kan worden verwijderd, is het niet erg als er een deel van de tekst onder de rand valt.

Waar zijn de luxe dierenpenningen van gemaakt?
De luxe dierenpenningen zijn gemaakt van verchroomt metaal. De voorkant is geëmailleerd. In de achterkant wordt uw tekst gegraveerd.

Waar zijn de normale dierenpenningen van gemaakt?
De normale dierenpenningen zijn van aluminium gemaakt.


Al onze prijzen zijn inclusief BTW!
©2020 Practiquette |  Algemene Voorwaarden |  Privacy |  Cookies
U vindt Practiquette in  Nederland en  België